Dekorfóliás beltéri ajtók

Dekorfóliás ajtó
A dekorfóliás ajtó lapja MDF keretre rögzített 3mm vastag MDF lap, amire famintás fólia  kerül. Az ajtó belseje méhkas szerűen rácsozott papírácsból készül, ami csökkenti az ajtólap súlyát és növeli a szerkezeti szilárdságát is.
 
Az utólag szerelhető ajtótok ugyanebből az anyagból készül és kérés szerint azonos vagy eltérő mintával fedjük. A tokra körben szilikongumi tömítés kerül, ami csökkenti - vagy ha küszöb is van - a huzatot. A dekorfóliás ajtók  készülhetnek fal előtt toló kivitelben illetve harmonika ajtó változatban.
 
A dekor beltéri ajtók legnagyobb előnye az áruk, ez a legolcsóbb ajtótípus. Az alacsony ár a tömeges gyártásból következik, a magyar szabvány szerinti méretekben illetve egyedi méretekben is készülnek de szűkebb színpalettából válogathatunk.

Felület típusok

CPL tele beltéri ajtó

    Szicília ajtó

Teli dekor beltéri ajtó

A teli vagy tömör kivitelű dekor ajtók felülete egy darab osztatlan lapból készül, az ajtólap mintája csak függőleges szálirányú lehet.

Dekor acélcsíkos beltéri ajtó

    Gordion ajtó

 

 

Acélcsíkos dekor beltéri ajtó

Az alucsíkkal díszített dekor ajtó elegáns része lehet otthononunknak vagy az irodának. A teli ajtólapba 1 cm széles fém vagy egyéb dekor anyagú díszcsíkok kerülnek, ezzel megtörve az ajtólap egysíkúságát.

Ararát kisüveges dekor beltéri ajtó

    Ararát ajtó

Kisüveges dekor beltéri ajtó

A kisüveges ajtókat az ajtólapba épített négyzetes üvegbetétek díszítik, többféle üvegmintából választhatja ki a célnak és ízlésének leginkább megfelelőt.

Színek és minták

A dekorfóliás beltéri ajtókra kerülő minta mindig függőleges, az ajtólapon hosszában fut. Az alábbi famintákból válaszhat:


Érdemes tudni!