A furnér ajtók kézműves mesterművek. Szakértelemmel válogatott faanyagból készülnek; asztalosmestereink gondos munkával alakítanak ki minden részletet, hogy maradéktalaunl megfeleljenek az Ön igényeink. Nem csak a fa érzetét keltik, a furnér ajtó felülete teljes egészében valódi fából készül. Készülhetnek egzotikus vagy nemesfából is, a formáknak és méreteknek csak az Ön képzelete szabhat határt.

Hosszú évekig értékálló ajtók, robosztus felépítésüknek köszönhetően jól bírják az őket érő környezeti hatásokat és a napi használatot is. A kézi elkészítés miatt gyártási idejük valamivel hosszabb és áruk is magasabb a többi terméknél, de garantált a minőség.

A furnér ajtók mindig egyedi megrendelésre készülnek. Az Ön ajtajai készülhetnek ez alapján is, de szabadon változtathat rajta minden részletet.

A furnér ajtók utólag szerelhető állítható tokkal, a tokon körbefutó lágy ütközést biztosító gumitömitéssel, egyedi méretben megrendelésre készülnek. Rendelhető kétszárnyú, toló és harmonika kivitelben.

 

  • 5–8 hét
  • több száz szín
  • szabadon méretezhető
  • hangszigetelhető
  • szigetelhető szagok és huzat ellen

 

Az ár tartalmazza a lap, a tok és az üveg árát, a kilincs árát viszont nem.

Ár: 168 500 Ft. + ÁFA

Az áraink tájékoztató jellegűek. Az árváltozás jogát fenntartjuk.


Ajánlatkérés

Érdemes tudni!